Tel: +86-571-63258485
Категорија производа
Контактирајте нас

Хангћоу Фуyанг Wанлонг машинерију Цо., Лтд

Додај : Бр. 100 Јинцхенг Роад, Фуyанг град, Хангћоу, Дћућанг провинција, Кина

Тел : + 86-571-63258485

Мобилни телефон: + 86-18868748887

Контакт : Г. Xу

QQ:632671643

Емаил : fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Новости
Дом > Новости > Садржај

Полистирен , формирање

Аморфна материјала, влага је мали, неће бити у потпуности сув, није лако да се распада, али велики коефицијент термалне експанзије, лако за производњу унутрашње стрес. Добра флуидност, доступна вијак или клип тип убризгавања обликовање. Погодан за високу температуру, Гао Моwен, притисак низак ињекција, у оквиру проширене времена помаже да се смањи стрес и спречавање контракција и деформација... Доступни облици капија, капија повезан са арц за пластичне делове, како не би оштетити пластичне делове капију. Гуљење нагиб, и без униформе. Пластичне делове униформу зид дебљине, боље без умеци, као што је Уметање треба да буде укљуиили.

1 . вода апсорпција врло мала, не пре сушења. Обликује температуру 30-60 степени, температура од 140-200 степени.

2 . крти пукотину, коефицијент термалне експанзије, лако је да произведе унутрашње стрес.

3 . да ли боље покретљивости, треба да пажњу на умри улаз за спречавање контракција и Фласх.

4 . погодан за високу температуру, Гао Моwен, притисак низак ињекција, у оквиру проширене времена да смањи стрес за спречавање контракција и деформације, температура је превисока, подложан сребра, или пуштање агент много нижи температуру онда јадни прозирност.

5 . да ли могу узети различите форме капију, требало би да је стриптиз нагиб велике, за избацивање сила равномерно спријечити пуца.

6 . пластичне делове униформу зид дебљине, боље без умеци, на површину би требало да циркуларне везу, не Окрњио, ољтрих кривина.