Tel: +86-571-63258485
Категорија производа
Контактирајте нас

Хангћоу Фуyанг Wанлонг машинерију Цо., Лтд

Додај : Бр. 100 Јинцхенг Роад, Фуyанг град, Хангћоу, Дћућанг провинција, Кина

Тел : + 86-571-63258485

Мобилни телефон: + 86-18868748887

Контакт : Г. Xу

QQ:632671643

Емаил : fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Изложба
Дом > Изложба > Садржај

ПС предлоге за развој

1 , развију сировине стирен производње, темељно да реши проблем полистирен недостатка материјала. Мањак је ограничена на развој Полистирол производње и стога реше сировог материјала проблем је један је од кључних за развој Полистирол производње. Према неким проценама, до 2005 године достићи ће домаће Полистирол производних капацитета 2,2 милиона тона у 2010 години достићи 3 милиона тона, веома велика потражња за стирен и стирен производни капацитет не може да задовољи потребе план. Полистирол Полистирол огромна потражња за уље и два велика петрохемијској корпорација, има под условом да прилику за развој производње стирен, две велике корпорације је важно продуцент од стирен, покушао да проширење производних капацитета стирен може да обезбеди адекватне сировине за домаћу производњу Полистирол, такође је искористио прилику да тржиште и остварила добре економске бенефиције.

2 , да искористе прилику и активно заузимају на домаћем тржишту. Државе мере против кријумчарења последњих година, увоз, због трошкова разматрања, неки користе увозе сировине корисника почиње да тражи начине да замени домаћи добављачи увезених производа, домаћа производња Полистирол компанију да изврсна прилика. Полистирол домаће производње предузећа треба да искористе прилику тежите да бисте побољшали перформансе производа и квалитет и тежите да замени увезених производа у највећем. Укратко , под условом да су предузете одговарајуће мере, Полистирол домаће производње може бити добра ствар. Ко је одустаје став није пожељно.


Пар: Развој ПС технике

Следећи: не