Tel: +86-571-63258485
Категорија производа
Контактирајте нас

Хангћоу Фуyанг Wанлонг машинерију Цо., Лтд

Додај : Бр. 100 Јинцхенг Роад, Фуyанг град, Хангћоу, Дћућанг провинција, Кина

Тел : + 86-571-63258485

Мобилни телефон: + 86-18868748887

Контакт : Г. Xу

QQ:632671643

Емаил : fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Изложба
Дом > Изложба > Садржај

Проширива Полистирол обраде

Први кораци за једноставно пеном или пеном, поставите густину финалног производа. Полимер честице садрже узбуркано агенти у овом процесу у жестоку услови омекша, непостојане диће агента. Резултат сваког куглица експанзија, стварање многих пене. Целија број (коначни густине) под контролом температуре и времена за грејање. Овај процес, куглица мора бити децентрализованог и неограничене држава.

Индустријска производња, узбуркано процес проширива ПС се поставља директно у сауни, кроз перле и стално мешање у аутоклав за пару је потпуна одговор, одговор опрема (као пре узбуркано машина) је задржати спољног притиска атмосферског излагања и перле од пене са врха "прекорачење". Неко време на постројење за производњу како би се осигурала стабилна или када је одређени ДПС захтева виши температуру користећи групне котао. Пена перле после за леиење процес и постепено Помешајте ваздух у ћелији.

Други корак. Као прво, са излеиен пеном перле у калуп са одређеним каријес. Производи за мала и сложене структуре, желите вентури ефекта уређаје (као што је попуна пиштољ). Са проток ваздуха перле разнесеног шупљине у калуп. Велики производ под њиховом гравитацијом је пун калуп. Шупљине ограђени и греје пуном сачма, перле топлоте ублажила ћелију експанзија. Куглица пене шири да би испунио простор између једни друге и везивање у глатко пену. У овом тренутку пена остаје мекан ћелију топлоте и под притиском гаса. Уочи уклањање из калуп производа, бити таква да гас продиру ММС пречника и нижим температурама чини производ стабилност облика, ово генерално калуп зид прскам метод.